Játéktámogatási programunkról

A játék egy gyermek kreativitását, képzelőerejét, problémamegoldó készségét, valamint szocializációját is fejleszti. Mindezért kiemelten fontosnak tartjuk, hogy az óvodában és bölcsődében megfelelő minőségű és mennyiségű, a korának megfelelő játékokkal tanulhasson a gyermek.
Intézmények részére indított játéktámogatási programunk segítségével regisztrált óvodáink és bölcsődéink új, az intézmény szakemberei által választott fejlesztő játékokhoz jutnak ingyen. 

Webáruházunk látogatói felajánlhatják vásárlásuk értékének 5%-át egy választott intézménynek, amelyet elkülönítünk. Mindez természetesen vásárlóinknak nem kerül plusz költségbe, a felajánlás a termék árát nem változtatja meg! Vásárláskor értesítjük a választott Intézményt a felajánlott összegről. Vásárlóink anonimitást élveznek, nevüket illetve adataikat nem adjuk ki.
Az Intézményt csak egyszer szükséges kiválasztani, a választás a vásárlás illetve böngészés végéig érvényben marad. További felmerülő kérdés esetén, keress fel minket elérhetőségeink egyikén.

Köszönjük támogatásod!