Személyes átvétel

Címünk:
1103 Budapest, Gyömrői út 86. Ügyfélszolgálati irodánkban kizárólag webáruházunkban személyes átvétellel megrendelt és az összekészítést visszaigazolt vásárlóinkat tudjuk kiszolgálni.
Ügyfélszolgálati irodánkban fizethetsz készpénzzel, előre utalással és bankkártyával egyaránt.
 
Megközelítés:
Kőbánya-Kispest metró végállomástól a 151-es vagy 85-ös busszal jutsz el hozzánk. 151-es busszal két megállót kell utaznod a Sibrik Miklós út megállóig, majd a Gyömrői úton tovább sétálva 150 méter után már a telephelyre érkezel. Nagy zöld kapun áthaladva találod meg irodánkat az utolsó épületben, bejárattal a hátsó parkolóból. 85-ös busszal egy megállót kell utazni, majd a Gyömrői úton balra befordulva 250 métert sétálni telephelyünkig.
Telephelyünkre gyalogosan is mintegy 10 perc alatt elsétálhatsz Kőbánya-Kispest metró végállomástól. Nagy zöld kapun áthaladva találod meg irodánkat az utolsó épületben, bejárattal a hátsó parkolóból.
Autóval a Gyömrői útról bármelyik irányból be tudsz hozzánk kanyarodni, majd a sorompón áthaladva a telephely végén az utolsó épület mögött ingyenes parkoló vár irodánk bejáratánál.